Eerste All Star Games voetbal op zaterdag 7 juni in Kortemark

Mattias Verhaeghe
| 0 reacties
Eerste All Star Games voetbal op zaterdag 7 juni in Kortemark
Foto: © SC

Zaterdag vindt de eerste editie van de All Star Games voetbal plaats. Benoit Verstraete is al enkele jaren de organisator van de All Star Games basketbal, en samen met Dwight D'Hooghe kwam hij op het idee om ook voor voetbal hetzelfde idee te hanteren.

“We zijn in januari officieel begonnen met de organisatie. We hebben alle trainers uit de provinciale reeksen gebeld en hen gevraagd om een top 15 te maken van beste spelers uit de reeksen. Aan de hand van het aantal punten hebben we de beste spelers gecontacteerd. We krijgen dus vier wedstrijden voorgeschoteld met de beste spelers uit eerste, tweede, derde en vierde provinciale”, vertelde D’Hooghe aan Voetbalkrant.com.

“Het concept is het Noorden tegen het Zuiden van West-Vlaanderen. We hebben Roeselare als scheidingslijn tussen Noord en Zuid genomen. Er zijn dus vier wedstrijden, van twee keer 45 minuten, met 18 spelers per ploeg, te beginnen met de match van vierde provinciale en ’s avonds de match van eerste provinciale als afsluiter. In die wedstrijden nemen telkens de beste spelers van Noord en Zuid het tegen elkaar op. De ploegen staan onder leiding van de beste trainers van de reeksen, en de wedstrijdleiding bestaat uit provinciale scheidsrechters en lijnrechters”, aldus Verstraete.

Aangename voetbalnamiddag

Tussen de wedstrijden door wordt er ook voor animatie gezorgd. Zo zal er gebarbecued worden, kan er voldoende drank genuttigd worden en een dj zal zorgen voor muziek. De aanwezigen zullen dus zeker niets tekort komen. En de mensen die bang zijn om ’s avonds de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Tunesië te missen. Geen enkel probleem, de wedstrijd zal live te volgen zijn op een groot scherm.

Iedereen is dus van harte welkom om te genieten van een prachtige en zonnige voetbalnamiddag. Voor zes euro per persoon kunt u de vier wedstrijden volgen. De eerste wedstrijd start om 13 uur. En dat allemaal op het veld van SVD Kortemark.

Adres: Ichtegemstraat 2, 8610 Kortemark

Voor meer informatie:

http://www.allstargames.be/

http://www.provbal.be/all-star-games-op-7-juni-kortemark

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties