Kan jij het beter dan Wilmots? Win dan mooie prijzen!

Kan jij het beter dan Wilmots? Win dan mooie prijzen!
Foto: © Photonews

Het WK nadert met rasse schreden. Hoog tijd dus om je voetbalkennis te bewijzen. Naast de fun van de beste te zijn, vallen er ook mooie prijzen te winnen. Kan jij het beter dan Marc Wilmots? Speel dan mee!

Toon zelf je trainerskwaliteiten in het Voetbalkrant-managerspel. Selecteer voor donderdag 11 spelers en één trainer. Je bent vrij in jouw keuze en moet geen rekening houden met sluitende budgetten. Houd wel in het achterhoofd dat je maximum 3 spelers uit dezelfde ploeg mag selecteren, trainer inbegrepen. Je kan je team hier samenstellen!

Ook in het WK-managerspel is de kapitein van groot belang. Zijn punten worden immers verdubbeld. Kies dus zorgvuldig je kapitein uit. Hij kan het verschil maken tussen winst en verlies.

Puntenverdeling

Meer info vind je hier.

Speel samen met jouw vrienden (of net tegen hen)

Stel een ploeg van 11 vrienden samen en neem het op tegen andere vriendenkringen. De scores van de beste 5 vrienden worden bij elkaar opgeteld. Heeft jouw vriendenkring het meeste verstand van voetbal? Dan kan je samen naar een match van de Rode Duivels. Stel hier jouw ploeg samen om samen te spelen.

Speel je liever tegen elkaar?
Ook dat kan. Maak hier een subcompetitie aan en ontdek wie van jullie dé voetbalkenner is.

Klik hier om jouw selectie samen te stellen!

Leuke prijzen

Bovendien kan je hele leuke prijzen winnen. Zo zal de winnaar op het einde van het seizoen een fantastische voetbalreis naar een absolute topclub (genre Chelsea of Real Madrid) krijgen. Vervoer, tickets, hotelovernachting, kortom alles wordt voorzien.

Dat is nog niet alles want elke speelronde sleept de winnaar van die week twee tickets in de wacht voor een wedstrijd van de Rode Duivels. Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij onze partner Unibet, die ook een deel van de prijzen verzorgen: 50 euro wedtegoed voor elke winnaar.

Heb je nog geen account bij Unibet? Schrijf je dan nu in! Je kan dan immers je abonnement terugbetaald krijgen en een reis naar Chelsea winnen. Lees alle info hier!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties