Kan Chili wereldkampioen worden?

Redactie
| 1 reacties
Kan Chili wereldkampioen worden?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kan Chili wereldkampioen worden? Of Ghana? Volgens ons lijkt het heel straf, maar toch zijn er een heleboel mensen die er in geloven.

Uiteraard zijn Brazilië en Argentinië de grote kanshebbers, terwijl ook op Spanje en Duitsland behoorlijk wat geld wordt gezet. Chili en Ghana lijken veel minder grote kanshebbers, maar toch zetten zowat 1% van de wedders hun geld op Chili. Een soortgelijk aantal doet dat op Ghana.

De kansen van Chili op het WK

Het is alweer 52 jaar geleden dat Chili in eigen land de halve finale van het WK bereikte, maar volgens sommigen kan de sterke generatie van dit moment bij die prestatie in de buurt komen.  Op het vorige WK werd al een stap in de goede richting gezet door de groep te overleven, waarna angstgegner Brazilië in de 1/8 finale te sterk bleek. Lukt het nu in dat Brazilië wel?

De kansen van Ghana op het WK

Ghana leverde in 2010 een sterk staaltje af door in Zuid-Afrika de kwartfinale van het WK te bereiken. Het drong zelfs bijna door tot de halve finales, maar verloor op strafschoppen van Uruguay. De move van 'doelman' Suarez, weet-u-nog?

Zou het kunnen?

Wat denkt u? Kan een van de outsiders met de eindwinst gaan lopen. Met een gratis bonus van 60 euro krijgt u al 720 euro voor Belgische eindwinst, maar als u op Chili gokt krijgt u er al meer dan 2400 euro voor in de plaats. En wat dan te zeggen van Ghana? Meer dan 15.000 euro rijker in 1 klap!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties