Groep B: Nederland gaat mee met Spanje

Redactie
| 0 reacties
Groep B: Nederland gaat mee met Spanje
Foto: © Photonews

Het WK staat nu wel echt op beginnen. Wij nemen alle groepen vooraf even onder de loep en wikken en wegen de kansen. In groep B is Spanje de favoriet, voor plek 2 gaan Chili en Nederland strijden.

Spanje is regerend wereldkampioen en het mag op speeldag 1 de finale van vorige keer tegen Nederland nog eens overdoen. Deze keer zijn noch Spanje, noch Nederland bij de topfavorieten op de eindwinst, maar winst in het eerste duel is alvast zeer belangrijk.

Spanje wordt de meeste kansen toegedicht om die eerste match te winnen, zij zijn dan ook de absolute favoriet op groepswinst. Voor plek 2 lijken Nederland en Chili in balans te liggen, met toch een kleine voorsprong voor Oranje.

Wat doen Ryan & co?

De kans dat Matt Ryan en zijn Australië kunnen stunten tenmidden van het geweld, lijkt bijzonder klein. Aan de Aussies wordt de laatste plaats overal gegeven. Of kunnen Ryan en co stunten? 

Houdt Ryan een keertje de nul?

Stel je eens even voor dat Mat Ryan de nul houdt tegen Chili en Australië zo de eerste drie punten binnenhaalt? Met een gratis bonus van 60 euro krijgt u al 720 euro als dat lukt. Speel dus nu zeker mee!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties