Sprokkels: Kouyaté vierde duurste RSCA-transfer, Ecuadoriaan sluit Twitter-account en De Vlieger vervangt Lemmens

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 37 reacties
Sprokkels: Kouyaté vierde duurste RSCA-transfer, Ecuadoriaan sluit Twitter-account en De Vlieger vervangt Lemmens
Foto: © photonews

Het WK is onderweg, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Kouyaté vierde duurste RSCA-transfer

De overgang van Cheikhou Kouyaté naar West Ham legt paars-wit geen windeieren. De Senegalees is met een prijskaartje van 9 miljoen euro om de hals immers de vierde duurste uitgaande transfer ooit. Enkel de verkoop van Lukaku, Koller en Mbokani leverde de club nog meer centen op.

Bekritiseerde Ecuadoriaan sluit Twitter-account

Tijdens de wereldbeker ontploft Twitter bijna dagelijks van de tweets en WK-ganger Michael Arroyo heeft er even genoeg van. De middenvelder viel in het verloren duel (1-2) tegen Zwitserland in en miste een unieke kans op de winnende treffer. Wat volgde was een scheldtirade op zijn Twitter-account van misnoegde fans. "Stop maar met schrijven, want ik sluit mijn account", diende Arroyo hen van antwoord.

Cercle op teambuilding

Net als buur Club afgelopen weekend is ook Cercle Brugge het nieuwe seizoen gestart. De Vereniging plant vandaag een teambuilding in Zeebrugge. Die wordt vanavond afgesloten tijdens een etentje met de spelersvrouwen.

De Vlieger vervangt Erwin Lemmens

Geert De Vlieger gaat voor even aan de slag bij Sporting Lokeren. De gewezen doelman vervangt er keeperstrainer Erwin Lemmens die op dit moment met de Rode Duivels in Brazilië vertoeft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties