Sprokkels: Pelé geveld door de files, Zlatan in Brazilië en Cahill aan 139,4 km/uur

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Sprokkels: Pelé geveld door de files, Zlatan in Brazilië en Cahill aan 139,4 km/uur
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK is onderweg, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Pelé komt te laat opdagen

Hoewel het algemeen geweten is, liet ook Pelé zich vangen. De 73-jarige voormalige stervoetballer liet zich door het drukke verkeer verrassen en miste zo de eerste helft van zijn land tegen Mexico. Hij supporterde voor de Goddelijke Kanaries dan maar vanuit de wagen.

Zlatan toch in Brazilië

Zlatan Ibrahimovic is aangekomen op de wereldbeker in Brazilië. Hoewel de steraanvaller van PSG zich met Zweden niet wist te plaatsen, komt hij toch enkele WK-duels meepikken. 

Cahill aan 139,4 km/uur

De Australiër Tim Cahill solliciteerde gisteren met zijn snoeiharde treffer voor het doelpunt van het toernooi. Zijn kanonskogel haalde maar liefst een topsnelheid van 139,4 km/uur

Hummels wellicht fit

Mats Hummels raakt wellicht speelklaar voor de tweede partij van Duitsland tegen Ghana aanstaande zaterdag. De centrale verdediger van Borussia Dortmund moest tegen Portugal naar de kant met een dijbeenblessure.

Daerden assisteert Vercauteren

Jos Daerden wordt de assistent van Frankie Vercauteren bij de Russische tweedeklasser Samara. De Limburger heeft een Russische vrouw en is op die manier de taal machtig. Na zijn ontslag bij het Hongaarse Ujpest zat de gewezen voetballer van onder meer Standard zonder werk.

Nieuwe goalie voor Crystal Palace

Chris Kettings is de nieuwe doelman van Crystal Palace. Hij zette zijn krabbel onder een contract van twee seizoenen. De voorbije jaren was Kettings actief bij Blackpool.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties