"Sfeer in het Guldensporenstadion trok mij aan"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
"Sfeer in het Guldensporenstadion trok mij aan"
Foto: Photonews

KV Kortrijk stelde gisteren zijn twee nieuwkomers Benoit Poulain en Adam Marusic voor. De Franse verdediger kijkt op de officiële webstek uit naar de speciale sfeer in het Guldensporenstadion. De Servische vleugelaanvaller wil dan weer de fans verrassen met zijn snelheid.

"Ik ben blij dat mijn contract bij KVK rond is, stelde Marusic die overkomt van het Servische Vozdovac. "Ik ga het maximum geven voor de club en wil ook de supporters bekoren. Spreken voor de camera is niet zo mijn ding. Ik wil me tonen op het veld. Als ik mezelf moet omschrijven? Ik ben een snelle voetballer die veel hoopt te scoren."

De komst van Poulain raakte een week geleden al bekend. Hij trainde al enkele dagen mee bij de Kerels. "De spelers en staff hebben mij goed opgevangen", aldus de verdediger die maar liefst 200 duels voor de Franse tweedeklasser Nîmes afwerkte. "Dat helpt me om mij hier op mijn gemak te voelen. Ik hoorde dat er een geweldige sfeer is in het Guldensporenstadion. Zoiets trekt me natuurlijk enorm aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties