Transfergeruchten van de dag: 20/06

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 15 reacties
Transfergeruchten van de dag: 20/06
Foto: © Photonews

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

Swansea City heeft na een uitleenbeurt van anderhalf jaar besloten om de aankoopoptie op Roland Lamah niet te lichten. De middenvelder die eigendom is van van het Spaanse Osasuna kan om interesse rekenen van Rayo Vallencano en enkele Franse clubs.

Een andere Swansea-speler, Jonathan de Guzman, volgt na het WK mogelijk zijn bondscoach Louis van Gaal naar Man United. De 26-jarige middenvelder die eigendom is van Villareal, kwam de afgelopen twee seizoenen uit in de Premier League.

Valery Nahayo is op overschot bij de Buffalo's en kijkt uit naar een club in Zuid-Afrika. De Burundese verdediger van AA Gent heeft de keuze tussen Orlando Pirates en Supersport United.

Tottenham Hotspur speurt naar een doublure voor Jan Vertonghen in de vorm van Alberto Moreno. The Spurs zouden 17 miljoen euro vijl hebben voor de linksachter van Europa League-winaar Sevilla. Ook aanvaller Roberto Soldado en middenvelder Etienne Capoue zouden in de deal worden betrokken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties