Reactie Origi the day after: "Die goal maakte emotioneel toch iets los"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Origi the day after: "Die goal maakte emotioneel toch iets los"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na zijn WK-goal doet de naam Divock Origi plots wereldwijd een belletje rinkelen. De aanvaller blijft zeer kalm onder de massale aandacht en bedankt Eden Hazard voor de prachtige assist.

Robby Morren in Mogi das Cruzes

“Ik heb niet al te veel geslapen maar het was leuk om familie en vrienden te horen. Ik weet niet hoeveel, maar ik heb heel veel sms’jes ontvangen.”

Origi beklemtoont dat Eden Hazard een bijzonder groot aandeel had in het doelpunt. “Ik zag dat de keeper vrij laag was dus ik wist dat ik de bal hoog moest trappen. Ik wil toch benadrukken dat Eden een speciale actie maakte en dat hij getoond heeft dat hij een hele grote speler is.”

“Die goal scoren maakte emotioneel toch wel iets los. Ik heb heel hard gewerkt tijdens het seizoen en dit is toch een bekroning voor het goede werk."

“Het is leuk dat ik de jongste doelpuntenmaker op het WK ben, maar ik probeer daar niet te veel bij stil te staan. Donderdag volgt er alweer een wedstrijd. “

Ondertussen steken de eerste geruchten van topclubs die interesse tonen de kop op. "Mijn vader heeft ook altijd gezegd dat er meer interesse zal komen als het goed gaat. Het is normaal dat er nu meer clubs belangstelling in mij tonen. Ik probeer rustig te blijven en na het WK zullen we alles bekijken met mijn entourage. Op dit moment telt enkel zo ver mogelijk geraken op het WK.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties