Hasi start voorbereiding met verzwakte groep

Hasi start voorbereiding met verzwakte groep
Foto: © photonews

Nu ook de transfer van Guillaume Gillet (uitleenbeurt aan Bastia) zo goed als rond is, heeft Besnik Hasi een probleem. De coach moet zijn voorbereiding starten met een serieus verzwakte kern en dat zal hem zeker niet zinnen.

Herman Van Holsbeeck heeft aan zijn coach al aangegeven dat hij nog even zal moeten wachten op versterkingen. Van Holsbeeck weet immers dat hij de kat uit de boom kan kijken nu zijn ploeg geen voorrondes van de Champions League moet spelen. Maar daarom hoeft dat niet naar de zin te zijn van zijn coach, die met heel wat jongeren en zonder substantiële versterking naar Saalfelden is vertrokken.

Zo heeft hij met Mitrovic en Cyriac slechts twee spitsen tot zijn beschikking en moest Nathan Kabasele - die misschien wel een nieuwe kans krijgt - mee als lapmiddel. Door het vertrek van Gillet heeft hij zelfs geen enkele echte rechtsachter mee, want Vanden Borre is maanden buiten strijd. Met Heylen, Dendoncker, Bastien, Kawaya, Matthys en Wigor heeft hij heel wat jeugdig talent tot zijn beschikking, maar geen ervaren jongens. En dan ontbreken nog Alvarez en Leya Iseka door blessures.

MetDeschacht heeft Hasi nog één dertiger mee en daarna is het al de 28-jarige Kljestan en de 26-jarige Matias Suarez die de leeftijdscategorieën aanvoeren. Met deze groep jonkies moet Hasi dus zijn stage in Oostenrijk afwerken. Om maar te zeggen dat het er eind augustus toch nog iets anders zal uitzien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties