Messi wil Maradona achterna: "Dit is voor een voetballer het hoogste goed"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Messi wil Maradona achterna: "Dit is voor een voetballer het hoogste goed"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lionel Messi kan zich morgen een extra grote plaats in de voetbalgeschiedenis bijeen voetballen. De ster van FC Barcelona moet Argentinië immers naar een wereldtitel leiden. "Mijn ploegmaats in Spanje vertelden me al dat het gevoel simpelweg niet te beschrijven valt."

Er is - volgens een pak voetbalfans althans - nog één groot verschil tussen Diego Maradona en Lionel Messi. De Vlo schitterde de voorbije jaren dan wel bij zijn club, maar slaagde er nog niet in om met zijn land een grote prijs te pakken. Komt daar zondag eindelijk verandering in?

"Ik zou er al mijn persoonlijke records voor over hebben om de wereldtitel te pakken", aldus Messi op de verplichte persbabbel. "Voor een voetballer is dat het hoogste goed. Ik droomde er al van als klein jongetje en dat is eigenlijk nooit veranderd."

Er alles aan doen om droom realiteit te laten worden

En ook bij FC Barcelona lopen nogal wat (ex-)wereldkampioenen rond. "Ik heb hen gevraagd hoe het voelt om die trofee in de lucht te steken", besluit de Argentijn. "Dat gevoel valt niet te beschrijven. We gaan er dan ook alles aan doen om de droom realiteit te laten worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties