Kanu smeekt Anderlecht: "Kom me alsjeblieft halen"

Jens Jacobs
| 62 reacties
Kanu smeekt Anderlecht: "Kom me alsjeblieft halen"
Foto: © photonews

Besnik Hasi gaf al aan de ex-speler van Anderlecht bovenaan zijn verlanglijstje te hebben staan. De Braziliaan wil nu ook zelf dolgraag terugkeren om dichter bij zijn familie te kunnen zijn.

Rubenilson Dos Santos Da Rocha, kortweg Kanu, deed een emotionele oproep aan Anderlecht om hem terug naar België te halen, dat staat te lezen in Het Nieuwsblad. “Mijnheer Van Holsbeeck, rond deze transfer alsjeblieft af!”, smeekte de Braziliaan.

Kanu is niet gelukkig in Rusland. De krachtige middenvelder verdient er een aardig jaarsalaris, maar mist zijn vrouw en twee kinderen die in Brussel zijn blijven wonen. “We behelpen ons via Skype, maar wie houdt dat vol?”

3 miljoen euro

Om de overgang af te ronden dient Anderlecht 3 miljoen op tafel leggen, het bedrag dat ze destijds zelf van Grozny kregen voor de middenvelder. Hoewel dat bedrag niet onoverkomelijk lijkt, hoopt het bestuur van Anderlecht iets van de transfersom af te pitsen.

Kanu kijkt alvast uit naar de samenwerking met Tielemans en kwam nog even terug op zijn relatie met de supporters in het Astridpark. “Ik zal wel de steun van de Anderlechtfans nodig hebben. Een voetballer kan namelijk alleen uitblinken als hij voelt dat de supporters achter hem staan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties