Depoitre over moordende concurrentie: "Ik wist waar ik aan begon toen ik tekende"

Depoitre over moordende concurrentie: "Ik wist waar ik aan begon toen ik tekende"
Foto: © Photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Er zijn er bij Gent zo een paar die bengelen tussen een basisplaats en een rol als invaller. Laurent Depoitre is er daar één van. De oersterke aanvaller probeert er het beste van te maken.

Depoitre mocht zaterdag opdraven tegen Aalst. Geen al te goed teken voor een basisplaats, want Vanhaezebrouck stuurde quasi al zijn reservespelers het veld in. "Maar daar moet ik mee leven", haalde Depoitre de schouders op. "Ik wist waar ik aan begon toen ik tekende bij Gent. De concurrentie is hier veel groter dan bij Oostende. Daar moet ik nu niet over zagen."

Ik moet me bewijzen

Met Pollet en Raman lijkt Hein zijn aanvalskoppel al gevonden te hebben. Depoitre lijkt de breker te zullen worden die er in wordt geworpen om iets te forceren. "Ik weet wat de trainer van me wil. Daarbij, er is nog niets zeker. Er zijn veel jongens die nog niet weten of ze er bij zullen zijn", zei Depoitre strijdlustig. "Als ik hard blijf werken, komen de kansen wel. En in de minuten die ik krijg, moet ik me bewijzen."

Zaterdag vormde hij alvast een goed koppel met Milicevic, nog één van die jongens die straks wel in het team kunnen staan. "We vinden elkaar goed, dat is waar. Hij geeft echt goeie vrije trappen en corners. Daar kan ik van profiteren." (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties