Reactie Menzo mist Watt & co niet: "Keita kan ons veel plezier brengen"

Menzo mist Watt & co niet: "Keita kan ons veel plezier brengen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stanley Menzo mag zichzelf een tevreden coach noemen na de 2-0 zege tegen KV Oostende. De belangrijke eerste driepunter is binnen, waardoor er op een andere manier naar de match in en tegen Club Brugge kan worden toegeleefd. En of er spitsen zijn na het vertrek van Watt en Diagne!

Aernout Van Lindt in Lier

Lierse deed wat het moest, door snel twee keer te scoren en dan vooral de buit vast te houden. "We hebben heel realistisch gespeeld", was ook Menzo daarover tevreden. "De verdediging stond er. De jeugd die we hebben kan voetballen en ze hebben er toch weer een jaartje ervaring bij."

Niet gaan zweven

En ook voorin is er duidelijk geen probleem, want Alhassane Keita maakte er meteen twee op de openingsspeeldag: "Er zal altijd wel een speler komen die goals kan maken. Keita heeft deze match laten zien dat hij als targetman super is. Hij kan ons nog veel plezier brengen", blonken de ogen van de coach van Lierse.

En dus start Lierse uitstekend. Het kan met drie punten in het mandje op zoek naar extra punten op Jan Breydel en het speelde bij vlagen technisch mooi voetbal. "Maar we moeten nu niet gaan zweven", tempert de Nederlandse coach de verwachtingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties