Transfergeruchten 27/07: Goed en slecht nieuws voor Liverpool

Transfergeruchten 27/07: Goed en slecht nieuws voor Liverpool
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend werd de Belgische voetbalcompetitie op gang getrapt. Toch zijn een pak clubs nog lang niet klaar met hun huiswerk. Een stelling die bovendien ook voor de buitenlandse teams geldt. Welke spelers of coaches worden vandaag gelinkt aan een overgang?

Eto'o op weg naar West Ham

Volgens La Gazetta dello Sport staat Eto'o dicht bij een overgang naar West Ham. Er waren verschillende clubs geïnteresseerd, maar West Ham zou de beste papieren hebben. De ploeg van Kouyaté zag eerder al Andy Carroll uitvallen met een blessure en kan dus een extra spits gebruiken.

Man U gaat vol voor Di Maria

Manchester United heeft Angèl Di Maria nog niet opgegeven. Volgens The Daily Star heeft Real Madrid een nieuw bod van 57 miljoen euro ontvangen van de Engelsen.

Arsenal biedt oplossing voor spelmaker Shakthar 

Arsenal drukt door voor Douglas Costa. De Braziliaan was door de huidige situatie in Oekraïne allerminst gelukkig in Donetsk en zou nu een droomtransfer kunnen krijgen. The Gunners zouden 25 miljoen euro op tafel leggen.

Geen Falcao naar Real

Radamel Falcao trekt niet naar Real Madrid, liet Carlo Ancelotti weten. De spits werd gelinkt aan de Spaanse topclub. "We gaan niet op zoek naar een aanvaller omdat we die gewoonweg niet nodig hebben", liet Ancelotti weten. "We hebben iemand nodig die voorzetten geeft aan Bale of Ronaldo."

Griezmann heel dicht bij Atlético

Atlético Madrid en Real Sociedad zouden het eens zijn over de Fransman Antoine Griezmann. Het laatste bod van 30 miljoen euro was voldoende, waardoor Atlético met de speler mag onderhandelen. Dat meldt L'Equipe.

Waar trekt Casillas heen?

Iker Casillas wordt nog steeds in verband gebracht met Arsenal. Die twijfelen echter omwille van het jaarsalaris van de Spaanse doelman van Real Madrid. Die verdient nu om en bij de negen miljoen euro per jaar. Bij Arsenal zou dat maar een kwartje meer zijn.

Liverpool blijft agressief op transfermarkt

The Reds hebben al heel wat miljoenen uitgegeven, maar willen volgend seizoen een topteam tussen de lijnen brengen. Na Lazar Markovic en Adam Lallana hebben ze ook hun oog laten vallen op Nicolas Gaitan. Maar de aanvallende middenvelder van Benfica moet ongeveer 45 miljoen euro kosten.

“Strootman kost honderd miljoen”

Louis van Gaal wil Kevin Strootman naar Manchester United halen, maar zal daarvoor nog een beetje moeten sparen. “Enkel bij een bod van honderd miljoen euro is zo’n overgang bespreekbaar”, is AS Roma duidelijk.

Frankrijk wil Belgische spits

Reims, Lorient en Evian hengelen naar de handtekening van Gianni Bruno. Onze 22-jarige landgenoot kon niet doorbreken bij Lille OSC en mag van de Noord-Franse club andere oorden opzoeken.

Juventus is geïnteresseerden te snel af

Paul Pogba is dan wel gegeerd door een pak clubs, maar Juventus heeft de Franse international een nieuw contract aangeboden. De middenvelder kan drie miljoen euro per jaar verdienen in Turijn.

Benzema stuurt Liverpool wandelen

Liverpool FC heeft zich gemeld bij Karim Benzema, maar de Franse aanvaller van Real Madrid liet droogweg weten dat the Reds niet het type club zijn waarvoor hij wil spelen.

Granero definitief naar Real Sociedad

Real Sociedad zou Esteban Granero definitief naar het Baskenland willen halen. Daarvoor zouden ze zo'n 4 miljoen euro op tafel leggen.

Goed en slecht nieuws voor Liverpool

Goed en slecht nieuws voor Liverpool. Loïc Rémy zou niet geslaagd zijn voor de medische proeven, waardoor de transfer dus zou afspringen. Het positieve nieuws is dat Dejan Lovren morgen voorgesteld zou worden als aanwinst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties