Reactie Van Wijk: "Alle matchen worden moeilijk voor Westerlo"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Van Wijk: "Alle matchen worden moeilijk voor Westerlo"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis Van Wijk leidde een gehandicapt Westerlo naar een eerste competitiezege tegen bekerwinnaar Lokeren. Het hoeft niet te verbazen dat hij blij was met deze competitieopener.

Robby Morren in Westerlo

Westerlo werd tien minuten lang weggespeeld door Lokeren, maar scoorde nog voor het kwartier. "In het begin van de match kenden we problemen en daardoor kozen we al snel voor de lange bal. We hadden het moeilijk met de omschakelmomenten, we hebben niet genoeg kunnen prikken hoewel dat één van onze kwaliteiten is."

"We hebben met een groot hart gespeeld en er waren een paar kantelmomenten. Wij stonden alleszins heel goed in de organisatie en voetbalden met veel discipline. De jongens verdienen een dikke pluim, ze hebben het uitstekend gedaan. Ze hebben keihard gewerkt en dat is de enige manier om in eerste klasse te blijven."

We hebben met een groot hart gespeeld

Peter Maes was niet mals voor scheidsrechter Vanbecelaere, maar die mening deelde Van Wijk niet. "Over de ganse wedstrijd bekeken, vind ik niet dat wij bevoordeeld waren."

"Alle matchen worden zwaar voor Westerlo. Maar het is wel mooi als we dit thuis kunnen blijven brengen, zeker als je ziet welke jongens er nog allemaal in de wachtzaal zitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties