Di Lallo moet Antwerp laten dansen: "Nu tellen enkel de drie punten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 67 reacties
Di Lallo moet Antwerp laten dansen: "Nu tellen enkel de drie punten"
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Vrijdag trappen KAS Eupen en RAEC Mons de Proximus League op gang. Een dagje later moet Antwerp aan de bak. De verwachtingen zijn wederom hoog, maar met Anthony Di Lallo hebben de roodhemden een wapen in huis. "We moeten de fans iets teruggeven."

Door Dirk Pieters en Cédric De Volder

Antwerp FC trapt zaterdag de nieuwe voetbaljaargang af met een thuiswedstrijd tegen Seraing. De zenuwen staan als vanouds strak gespannen in Deurne-Noord en the Great Old wil het seizoen dan ook met een klinkende overwinning inzetten. Eén van de jongens die de roodhemden van creativiteit moet voorzien is Anthony Di Lallo.

De 25-jarige dribbelkont maakte de voorbij drie seizoenen het mooie weer bij KSV Roeselare. Hij was op Schiervelde dan ook goed voor een pak doelpunten en assists. "Het is eerst en vooral mijn bedoeling om zoveel mogelijk wedstrijd te spelen", vertelt Di Lallo aan Voetbalkrant.com. "De rest volgt dan wel vanzelf. Het is de bedoeling dat Antwerp wedstrijden wint en dan is het eigenlijk niet van belang wie er scoort. Enkel de drie punten tellen."

Antwerp is klaar voor het seizoen

De voorbije weken maakte Di Lallo alvast kennis met Antwerp. Vooral het rood-witte legioen maakte indruk. "Wat ik hier zag, heb ik nog nooit gezien. De fans zijn fantastisch. Nu is het aan de spelers om hen iets terug te hevig. Ik kan alvast bevestigen dat we er een stevige voorbereiding hebben opzitten. We zijn klaar voor het seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties