Moeskroen snakt naar meer na eerste zege: "We kunnen nog beter"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Moeskroen snakt naar meer na eerste zege: "We kunnen nog beter"
Foto: © Photonews

Moeskroen-Péruwelz veroverde gisteren zijn eerste driepunter van het seizoen. De fusieclub speelde een sterke en vooral slimme wedstrijd tegen Waasland- Beveren, maar volgens kapitein Kevin Vandendriessche kan de promovendus nog beter.

Timothy Collard in Moeskroen

“In de eerste helft waren we goed en hebben we ook het verschil gemaakt. We zetten hoog druk, dat was ook de bedoeling. Dat hebben we 40 à 45 minuten goed volgehouden, maar in de tweede helft hebben we de tegenstander te veel laten komen”, aldus de 24-jarige middenvelder.

Waasland-Beveren was niet bij machte om Moeskroen te ontwrichten in het tweede bedrijf, al had de promovendus het bij wijlen wat moeilijk. “Het werd fysiek wat moeilijker voor ons, maar het belangrijkste is dat we stand gehouden hebben en zo de drie punten pakken.”

"We vinden elkaar al vrij goed op het veld, maar we zijn zeker en vast in staat tot mooiere dingen"

Met drie op zes kan Moeskroen toch al meteen wat vrijer ademen. “We hadden een overwinning nodig, tegen wie maakte niet uit. Als je meteen helemaal onderaan hangt is het mentaal toch moeilijker. We moeten hier nu op verder bouwen, we kunnen nog beter.”

Ook volgens ploegmakker én uitblinker Steeven Langil is dit nog niet het beste Moeskroen. “We vinden elkaar al vrij goed op het veld, maar we zijn zeker en vast in staat tot mooiere dingen”, voorspelt de winger.

Vorig jaar veroverde de 26-jarige Langil nog de Franse beker met Guingamp. De Fransman speelde toen in de finale, maar zit nu bij Moeskroen. “Kijk, als profvoetballer is iedere wedstrijd van tel. Dus mij maakt het niet uit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties