Cercle Brugge passeert langs de kassa dankzij toptransfer van ex-speler

Timothy Collard
Timothy Collard
| 16 reacties
Cercle Brugge passeert langs de kassa dankzij toptransfer van ex-speler
Foto: © photonews

De Europese top is gecharmeerd door William Carvalho. Vooral Arsenal en Manchester United hopen zich deze maand nog te versterken met de middenvelder die enkele seizoenen geleden nog in België speelde.

Cercle Brugge huurde Carvalho destijds van Sporting Lissabon, maar een geweldige indruk maakte de jongeling destijds niet bepaald op Jan Breydel. Tegenwoordig is de Portugees echter één van de uitblinkers bij Sporting en willen verschillende topclubs hem.

Zo zou Arsenal van plan zijn om 30 miljoen neer te tellen voor Carvalho. Een hoge som, waar ook Cercle wel bij zou varen. Destijds liet de Vereniging namelijk een doorverkoopclausule in het huurcontract opnemen. Geen slecht idee, zo blijkt enkele jaren na datum.

2 à 5 procent van transfersom?

“Over hoeveel procent het gaat, willen we niet communiceren. Het is een complexe situatie” aldus technisch directeur Sven Jaecques aan Het Laatste Nieuws. Naar verluidt zou Cercle tussen de 2 en 5 % van de transfersom vangen. Mogelijk is Cercle straks dus tussen de 600.000 en 1,5 miljoen euro rijker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties