De reden waarom Simaeys weg moet: "Negatieve uitlatingen in de kranten"

De reden waarom Simaeys weg moet: "Negatieve uitlatingen in de kranten"
Foto: © Photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Jeroen Simaeys moet weg bij Racing Genk. De Limburgers hebben ondertussen op hun website meer duidelijkheid geschept over het 'waarom'. De kritiek die hij in de kranten had, zou hem de kop kosten.

In de zaterdagkranten liet Simaeys weten dat hij niet begrijpt waarom hij op kant geschoven wordt en waarom hij niet in de selectie zit. Hij haalde bovendien aan dat er 'andere factoren van bovenaf' kunnen meespelen. "KRC Genk heeft besloten dat Jeroen Simaeys , na de negatieve uitlatingen in de zaterdagkranten, mag uitkijken naar een andere club. De club kan zich niet vinden in de uitlatingen zoals ze door Jeroen geformuleerd werden", schrijft de club. "KRC Genk wenst verder te gaan met spelers die een positieve houding aannemen om de totale wederopstanding te bespoedigen."

Simaeys wordt onmiddellijk uit de A-kern verwijderd. "Jeroen mag zijn conditie onderhouden bij de beloftengroep in afwachting van een definitieve oplossing. De club wenst hierover niet verder te communiceren en hoopt dat Jeroen snel op een positieve manier zijn carrière kan verderzetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties