"Mijn doel? Kampioen worden met Club Brugge"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 16 reacties
"Mijn doel? Kampioen worden met Club Brugge"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Oscar Duarte speelt nu anderhalf jaar op Jan Breydel. Dit seizoen heeft de Costa Ricaanse international maar één doel voor ogen: de titel veroveren met Club Brugge. "We zullen er alles aan doen", klinkt het ambitieus.

Duarte arriveerde als nobele onbekende in België, maar is inmiddels een meer dan gewaardeerde kracht in de blauw-zwarte kleedkamer. “Mijn loopbaan in Europa kunnen voortzetten én niet in het minst bij Club Brugge betekende voor mij een grote stap voorwaarts”, klinkt het op de webstek van de Bruggelingen.

"Ik wil nog meer mijn stempel drukken, zowel bij Club als bij de nationale ploeg"

“Ik doe er vanaf mijn eerste werkdag alles aan om hier te slagen. Ik denk tot nu toe nog maar weinig te hebben ontgoocheld. Deze weg wil ik voort bewandelen om nog meer mijn stempel te drukken, zowel bij blauw-zwart als bij de nationale ploeg.”

Dit seizoen gaat Duarte resoluut voor de titel met blauw-zwart. “Club strandde afgelopen seizoen op een zucht van de titel. Het was een bittere pil om door te slikken. Daarom zullen we er de komende maanden alles aan doen om onze trouwe fans de lang verwachte euforie bij een titelviering te bezorgen. Mijn grootste doel is kampioen worden met Club Brugge.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties