Transfergeruchten 06/08: Snelheidsmaniak voor West Brom en Torres ploegmaat De Bruyne?

Jens Jacobs
| 55 reacties
Transfergeruchten 06/08: Snelheidsmaniak voor West Brom en Torres ploegmaat De Bruyne?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze Belgische voetbalcompetitie is op gang getrapt. Toch zijn een pak clubs nog lang niet klaar met hun huiswerk. Een stelling die bovendien ook voor de buitenlandse teams geldt. Welke spelers of coaches worden vandaag gelinkt aan een overgang?

Torres naar Duitsland?

Fernando Torres zou deze week gesprekken gevoerd hebben met VFL Wolfsburg over een mogelijke transfer. De spits wil spoedig een beslissing maken over zijn toekomst.

Snelheidsmaniak voor West Bromwich?

Jonathan Biabiany is op weg naar Engeland. West Bromwich zou hem willen weghalen bij het Italiaanse Parma. De Fransman is één van de snelste spelers op de Europese velden.

Valencia dicht bij verdediger Juventus

Angelo Ogbonna verhuist waarschijnlijk naar Spanje. Valencia bood 10 miljoen euro, maar Juve wil er 12. Beide partijen lijken elkaar wel te zullen vinden.

Wie wil Platje?

Melvin Platje mag Neftchi Bakoe transfervrij verlaten. Een verhuis naar de Eredivisie sluit hij niet uit.

One in the Chamber(s)

Arsenal zou de transferpistes van Khedira en William Carvalho laten varen. Ze menen dat aanwinst Calum Chambers ook als verdedigende middenvelder uit de voeten moet kunnen.

Falcao op weg naar Engeland?

Het zou zomaar kunnen dat Radamel Falcao volgend seizoen in Manchester speelt. City heeft namelijk grote interesse in hem. Als hij komt, dan zou Jovetic naar Juventus gaan.

Liverpool meldt zich voor Callejon…

Al zal het dan boter bij de vis moeten leveren. Napoli zegt dat de vinnige Spanjaard niet te koop is. De ex-speler van Real Madrid is een belangrijke schakel voor Benitez en zal dus alleen vertrekken bij een monstebod.

…en heeft bijna beloftevolle linksachter

Alberto Moreno zou voor 17 miljoen euro de overstap kunnen maken van FC Sevilla. De Spanjaard wordt zowel in binnen-en buitenland gezien als één van de beste linksachters ter wereld.

... en leent Manquillo van Atlético Madrid

Ondertussen is er al zeker goed nieuws te melden: Spaans jeugdinternational Javier Manquillo komt over van Atlético Madrid.

Newcastle wil Ben Arfa ruilen

Hatem Ben Arfa mag weg bij Newcastle. Alle ploegen verslikken zich voorlopig in zijn looneisen waardoor ze op St. James’s Park denken aan een ruilbeurt met Alexandre Lacazette van Lyon. Newcastle zou daarbij een deel van het loon van Ben Arfa blijven betalen die op uitleenbasis vertrekt. Lacazette zou definitief overstappen.

Southampton heeft dan weer bijna een nieuwe doelman…

Fraser Forster moet overkomen van Celtic FC.  De Engelsman van 2 meter speelde eerder al voor Newcastle.

…en een spelmaker

Saphir Taïder heeft immers de medische keuring doorstaan en kan eerstdaags een contract tekenen bij The Saints. Hoeveel Inter krijgt is niet bekend.

Khedira mag niet weg voor niks

Real Madrid zal Khedira niet transfervrij laten gaan en hij moet daarom deze zomer nog verkocht worden.

Robinho keert terug

Santos wordt zo goed als zeker de nieuwe bestemming van Robinho. Daar werd hij als jonge speler weggeplukt door Real Madrid. De torenhoge verwachtingen kon hij niet inlossen, maar in Brazilië zien ze de dribbelkont graag terugkeren. Eerder leek hij te duur, maar een overgang zou nu dus toch in de maak zijn.

Man U komt dichter bij Cuadrado

Sky Sport zegt dat Man U bereid is 40 miljoen euro meteen te betalen, een bedrag dat kan oplopen met bonussen. Fiorentina vroeg er 50, dus de partijen naderen elkaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties