Hasi: "Kaminski mag weg als andere drie topfit zijn"

Hasi: "Kaminski mag weg als andere drie topfit zijn"
Foto: © Photonews

Besnik Hasi ziet Thomas Kaminski niet graag vertrekken, maar beseft dat hij de jonge doelman niet langer kan tegenhouden. Al heeft hij wel één voorwaarde: Proto, Roef en Kudimbana moeten fit zijn vooraleer hij vertrekt.

Kaminski sprak vorig weekend over de afspraak die hij had met Hasi en het bestuur. "Hij heeft inderdaad de belofte gekregen dat hij mag verhuurd worden, maar enkel als de drie andere doelmannen topfit zijn. Ik wil hem niet weg, maar hij dringt aan op een vertrek. Van mij mag hij dan een jaartje uitgeleend worden, maar ook enkel dat. Van een verkoop is geen sprake", aldus de paars-witte trainer.

Geen schrik om Roef te zetten

Davy Roef zou dan tweede doelman worden. "Ik heb er geen schrik voor. Davy heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Op training zie ik ook veel verbetering en doelmannentrainer Max de Jong is ook lovend."

Kaminski zou enkele mogelijkheden hebben in België en het buitenland. "Liefst in België, want dan kan ik hem volgen. Maar het is wel de bedoeling dat hij speelt. Anders kan hij beter hier blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties