UPDATE: "PSV ligt nog steeds in polepositie voor Defour"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 383 reacties
UPDATE: "PSV ligt nog steeds in polepositie voor Defour"
Foto: © Photonews

Even na het middaguur berichtte het Waalse dagblad L'Avenir dat Steven Defour op het punt stond van te tekenen bij RSC Anderelecht. Tegenover onze redactie laat zijn manager intussen weten dat er nog lang geen akkoord is.

De krant vernam uit een bron die dicht bij de entourage van Defour staat dat de speler vrijdag het licht op groen zette voor een overgang naar Brussel. Zo ver is het echter zeker nog niet. "Hier is niets van aan", laat zijn zaakwaarnemer Paul Stefani duidelijk weten tegenover Voetbalkrant.com. "Anderlecht heeft immers nog geen gesprekken gevoerd met zijn huidige club FC Porto."

Dat paars-wit interesse toont is wel zeker. "Ik heb vernomen dat de bestuursmensen van de club zaterdagavond weer in het land zijn. Ik verwacht dus dat er zondag of begin volgende week opnieuw gesprekken worden aangeknoopt."

PSV in polepositie

Of die onderhandelingen ook positief uitdraaien is nog even wachten. De Eindhovenaars -  die Defour leken op te geven - hebben nog altijd een streepje voor. "PSV ligt in polepositie", laat Stefani nog weten. "Zij zijn al langer in gesprek met Porto. Voorlopig is er dus nog geen definitieve beslissing genomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties