Transfergeruchten van 09/08: Nederlanders hot in Engeland, Ajax hoopt op Eto'o

Timothy Collard
Timothy Collard
| 29 reacties
Transfergeruchten van 09/08: Nederlanders hot in Engeland, Ajax hoopt op Eto'o
Foto: © Photonews

Het transfercircus zal nog een dikke drie weken aanhouden. De geruchten stromen dan ook elke dag binnen. Wij bundelen voor u welke spelers aan welke clubs gelinkt worden. Een overzicht.

Nederlands international kan naar Engeland...

Georginio Wijnaldum is gegeerd op de transfermarkt. Verschillende Engelse clubs zouden de Nederlander willen wegplukken bij PSV.

... concurrent bij Oranje dan weer naar andere club in Engeland

Jonathan de Guzmán zou Swansea mogelijk verlaten. Queens Park Rangers bereidt een bod voor op de middenvelder.

Song naar Italië?

Alexandre Song is overbodig bij Barcelona. AC Milan wil een oplossing bieden en de Kameroener een jaartje huren met optie tot aankoop.

Ajax wil Eto’o

Ajax heeft zijn zinnen gezet op de transfervrije Samuel Eto’o. De Amsterdammers spraken reeds met de ex-spits van Barcelona en Inter omtrent een overgang. Eto’o is een vrij man sinds zijn periode bij Chelsea.

Cech weg bij Chelsea?

Real Madrid zou, hoe ongeloofwaardig het ook klinkt, hengelen naar de diensten van Petr Cech. De Koninklijke heeft volgens The Daily Express 12,5 miljoen veil om de Tsjechische goalie weg te halen op Stamford Bridge. Hoe de toekomst van Iker Casillas én Diego Lopez er dan uitziet, is niet duidelijk.

Di Maria stapje dichter bij Premier League

Manchester United zou dan weer met maar liefst 70 miljoen euro zwaaien om Angel Di Maria uit zijn lijden te verlossen bij Real Madrid. PSG haakte eerder deze week af omdat de Argentijn te duur bleek voor de Fransen.

Marokkaans international voor Engelse topclub?

Mehdi Benatia kende een fantastisch seizoen bij AS Roma en dat levert hem nu interesse uit de Premier League op. Manchester United én Chelsea zien wel wat in de Marokkaanse verdediger.

Icardi mogelijk weg bij Inter

Mauro Icardi trekt mogelijk de deur achter zich dicht bij Internazionale. Liverpool en Monaco staan nu al te springen om de Argentijn in te lijven.

Mangala (bijna) ploegmaat van Kompany

Manchester City heeft Eliaquim Mangala dan weer bijna beet. De Fransman wordt zo goed als zeker een collega van Rode Duivel Vincent Kompany.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties