Reactie Destorme debuteert: "Die laatste pass moet beter"

Destorme debuteert: "Die laatste pass moet beter"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Destorme debuteerde na slechts een tweetal trainingen bij Waasland- Beveren. De middenvelder wordt uitgespeeld als nummer 10, maar weet dat er nog heel wat werk voor de boeg is.

Johan Walckiers in Beveren

Na het gelijkspel zat Destorme wat met een dubbel gevoel. "Met een punt schieten we niet veel op hé", haalde hij de schouders op. "We hadden moeten winnen, maar gezien het verloop van de match mogen we nog blij zijn met dat punt. Chapeau voor hoe de ploeg zich nog corrigeerde."

Voor Destorme begint aan de laatste etappes uit zijn carrière. Etappes die hij eigenlijk bij KV Mechelen verwachtte af te werken. "Ik had gedacht daar mijn carrière af te sluiten, maar het mocht niet zijn. Dit is een nieuwe uitdaging. Ik weet dat het nog veel properder moet. Ik ben eigenlijk de verbinding tussen middenveld en aanval, maar er zaten nog veel te veel slordigheden in mijn spel. Die laatste pass moet beter. Het is nog wat zoeken."

Geen uitgespeelde kansen

In de eerste minuut had Destorme zelfs al kunnen scoren. "Ja, ik kwam alleen aan de tweede paal, maar de hoek was nog te scherp. Ik zette hem voor, maar daar werd Molenberghs te veel gehinderd om nog af te drukken. Voor mij was dat penalty, maar de ref zal niet gedurfd hebben om in de eerste minuut al een strafschop te fluiten."

Het probleem bij Waasland-Beveren is dat er zo moeilijk kansen gecreëerd worden. "(knikt) We drukten in de tweede helft en er waren een paar halve kansen en wat voorzetten, maar geen uitgespeelde mogelijkheden. Maar goed, laten we hier het positieve uit onthouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties