Reactie N'Sakala weet het al: "Ik verwacht me aan een militaire week"

N'Sakala weet het al: "Ik verwacht me aan een militaire week"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fabrice N'Sakala moet nog steeds depanneren op de rechtsachter. Maar de Fransman beloonde zichzelf wel met een lekkere assist op Mitrovic voor het enige doelpunt van de partij.

Johan Walckiers in Anderlecht

Het spel van Anderlecht was - om het zacht uit te drukken - niet om over naar huis te schrijven. "We zijn blij met de punten, maar het niveau was een grote ontgoocheling", knikte N'Sakala. "We blijven er aan werken. Zij stonden laag en het was moeilijk om in de diepte te spelen. En op de counter hebben ze ons toch een paar keer problemen bezorgd."

Mentaliteit, maar geen kwaliteit

"In de tweede helft hadden we genoeg kansen om de match dood te doen", aldus de assistgever. "Ja, het was een mooie. Ik probeer plezier te pakken op die positie, maar je ziet dat het niet mijn natuurlijke habitat is. En we weten dat Mitrovic goed is met de kop. Heel sterk zelfs, daarom gaf ik hem ook zo hoog", lachte hij. "We hopen dat hij zo doorgaat."

Maar aan het niveau zal wel gewerkt moeten worden, want zo krijg je slaag in de Champions League. "Ik verwacht me al aan een militaire week", lachte N'Sakala. "De coach zal er wel wat aan doen. Er was wel mentaliteit, maar geen kwaliteit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties