Meunier: "Ik ga Club niet verlaten voor Freiburg of Braunschweig"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 31 reacties
Meunier: "Ik ga Club niet verlaten voor Freiburg of Braunschweig"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Thomas Meunier leek op weg naar de uitgang bij Club Brugge, maar een verlengd verblijf wordt door alle partijen niet langer uitgesloten. "Een transfer is geen obsessie meer", laat de verdediger zelf optekenen.

Thomas Meunier speelde zich een jaar geleden in de gratie van Michel Preud'homme, Marc Wilmots en een pak buitenlandse clubs. Een transfer leek dan ook nakende voor de flankverdediger. "Maar dat is geen obsessie meer. Ik zag destijds al die internationals een nieuwe stap maken en hoopte ook op een vertrek. Voor de duidelijkheid: ik hoop nog steeds om een stap hoger te voetballen. Maar ik ga Club niet verlaten voor pakweg Freiburg of Braunschweig."

De Luxemburger zag bovendien een WK-selectie aan zijn neus voorbijgaan. "Het was een avontuur geweest", gaat Meunier verder in Het Laatste Nieuws. "Maar naar het WK gaan om niet te spelen vind ik ook maar niets. Laurent Ciman wist op voorhand dat hij geen minuut zou spelen. Dat vind ik eigenlijk maar triest. Ik verkies het dan om de titel te pakken met Club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties