"Jammer dat het niet toegelaten is om iedereen op te stellen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
"Jammer dat het niet toegelaten is om iedereen op te stellen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niels De Schutter brak gisteren de ban voor KV Oostende met een welgemikte kopslag. De troepen van Fred Vanderbiest stoomden zo door naar een mooie zes op zes. "Deze punten zijn belangrijk met het oog op de volgende weken", aldus De Schutter.

Cédric De Volder in Oostende 

Niels De Schutter opende zo'n twintig minuten voor affluiten de score voor the Kustboys. En wat een belangrijk doelpunt! KVO is - in tegenstelling tot KVM - mee met de middenmoot. "Ja, dat klopt. Het was vorige week eigenlijk al van moetens met het oog op de komende wedstrijden. KV Kortrijk, KRC Genk en Standard, dat is geen mis programma."

"We trainden de afgelopen week nog op zo'n zaken", gaat de flankverdediger verder. "De coach had er op gehamerd dat we veel te weinig uit stilstaande fases haalden. Het is dan ook leuk dat het werk meteen vruchten afwerpt, hé. De wedstrijd zat helemaal op slot. Dan zijn er stilstaande fases nodig om de partij open te breken."

De assist kwam overigens van de voet van Jonathan Wilmet, die op dat moment amper een minuutje op het veld stond. "Ik kan niet zeggen dat vrije trappen mijn specialiteit zijn, maar ik trap ze wel graag. Ik ben alleszins tevreden dat ik mijn stempel kon drukken."

"Het is vooral het bewijs dat KV Oostende alle spelers hard nodig heeft. Niet alleen de elf starters, maar ook de invallers zijn belangrijk. Dat is nog maar eens gebleken. Meer zelfs: ook de jongeren op de tribune spelen een belangrijke rol. Jammer genoeg is het niet toegelaten om iedereen op het veld te zetten." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties