Interesse voor Anderlecht-verdediger uit België en Nederland

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Interesse voor Anderlecht-verdediger uit België en Nederland
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht speurt de transfermarkt dan wel nog af naar enkele versterkingen, maar ondertussen moet er ook nog een oplossing worden gezocht voor enkele jongens. Eén van hen is Michäel Heylen. "De interesse is alvast aanwezig", vertelt Evert Maeschalck.

Door Cédric De Volder

Michaël Heylen heeft nog een contract tot eind volgend seizoen bij RSC Anderlecht, maar de toekomst van de verdediger in het Astridpark lijkt toch twijfelachtig. De landskampioen stalde hem vorig seizoen nog bij KV Kortrijk, maar de voorbije weken slaagde Heylen er niet in om Besnik Hasi te overtuigen.

Heylen werd door de oefenmeester dit seizoen namelijk nog geen enkele keer opgenomen in de wedstrijdselectie. Daarbovenop is het geen geheim dat paars-wit nog op zoek is naar een polyvalente verdediger. Zo zou Anderlecht momenteel aan het onderhandelen zijn met Marcin Wasilewski omtrent een terugkeer.

Eerstdaags rond tafel met Anderlecht

Voetbalkrant.com vroeg dan ook aan zijn zaakwaarnemer of Heylen aan zijn laatste dagen bezig is op Neerpede. "In het voetbal is het gevaarlijk om van veronderstellingen uit te gaan", aldus Evert Maeschalck. "Maar het is inderdaad de bedoeling om nog met Anderlecht rond de tafel te gaan zitten om een oplossing te zoeken."

"Er zijn momenteel geen concrete aanbiedingen voor Heylen", besluit Maeschalck. "Er werd de voorbije weken al heel wat gezegd en geschreven in de media, maar ik kan toch al zeggen dat KV Kortrijk niet heeft geïnformeerd. KVC Westerlo en Sporting Charleroi dan weer wel. Er is overigens ook nog interesse uit Nederland."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties