Anderlecht zit wel heel dun in de verdedigers

Anderlecht zit wel heel dun in de verdedigers
Foto: © Photonews

Anderlecht moet hopen dat er niets gebeurt met Olivier Deschacht of Chancel Mbemba of het heeft serieuze problemen in de verdediging. Na de blessure van N'Sakala is de spoeling achterin heel dun geworden.

Op rechts heeft Hasi nu nog de beschikking over nieuwkomer Maxime Colin en als alternatief kan hij Andy Najar daar nog zetten. Op links is er nu ook een probleem als er iets met Deschacht gebeurt, want Anderlecht heeft geen linksachter meer in zijn kern. 

En ook voor Chancel Mbemba heeft het geen alternatief. In nood kan Leander Dendoncker daar nog depanneren, maar dat is ook al meer een verdedigende middenvelder. Michael Heylen loopt er ook nog rond en zat tegen Brugge op de bank. Maar dat die eerst nog mocht vertrekken, is geen goed teken.

Anderlecht heeft dus vijf echt fitte verdedigers en vooral op de backs is er een probleem bij blessures of schorsingen in de Champions League. Anthony Vanden Borre is immers ook nog niet terug en paars-wit kan geen extra jeugdspelers meer oproepen uit de beloftenploeg. Hasi mag hopen dat zijn defensie zich even recht kan houden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties