Vanderbiest en Oostende staan voor loodzware weken: "Voor hetzelfde geld pakken we geen enkel punt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Vanderbiest en Oostende staan voor loodzware weken: "Voor hetzelfde geld pakken we geen enkel punt"
Foto: © Photonews

KV Oostende begint aan het tweede luik van een enorm zware reeks. De troepen van Fred Vanderbiest kregen al KRC Genk op hun bord en trekken naar het Luik van Standard. "Eigenlijk zit de competitie goed in elkaar."

Cédric De Volder in Oostende

KRC Genk, Standard, KAA Gent, Club Brugge, Sporting Lokeren en het sterk voetballende Royal Mouscron-Péruwelz. Het is eventjes slikken als je het programma van KV Oostende er op naleest. “Maar KRC Genk hebben we ondertussen al achter de kiezen”, vertelt Fred Vanderbiest in een gesprek met Voetbalkrant.com. “En dat hebben we toch goed verteerd.”

Sébastien Siani maakt zich alleszins geen zorgen om het programma. “Het klopt dat het enorm zwaar oogt, maar uiteindelijk moeten we die teams een keertje treffen”, klinkt de uitleg van de aanvoerder van the Kustboys logisch.

We komen de komende weken te weten hoe zwaar Oostende weegt in de Belgische competitie

“Maar voor hetzelfde geld pakken we geen enkel punt”, blijft Vanderbiest realistisch. “We komen de komende weken te weten hoe zwaar Oostende weegt in de Belgische competitie, hé. En we zullen ook meteen weten of we hoger mogen mikken dan vorig seizoen.”

“Maar eigenlijk vind ik dat het allemaal goed in elkaar zit”, besluit de veldheer. “We hebben nu vier wedstrijden achter de rug waarin het gemakkelijker was om punten te pakken. Ook al kan iedereen tegenwoordig van iedereen winnen. En daarop volgt dan die zware reeks. We nemen het wedstrijd per wedstrijd en zien dan wel waar we stranden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties