Troisi duidelijk: "Winnen tegen Antwerp heel belangrijk"

Troisi duidelijk: "Winnen tegen Antwerp heel belangrijk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem wil vanavond in Antwerp een ticket boeken voor de volgende ronde in de Beker van België. Dan moet het wel voorbij Antwerp, met zijn enthousiaste supporters op een Bosuil waar het misschien als vanouds kan spoken: "We zagen een video van de supporters", was Troisi onder de indruk.

Door Aernout Van Lindt

"In de competitie zit alles nog kort op elkaar", geeft James Troisi aan. "Als we twee-drie keer winnen, dan kunnen we weer flink omhoog kruipen. Maar we moeten natuurlijk eerst winnen. Ach, de media is misschien wat bezorgd, maar op papier hebben we een heel goed team. We blijven werken en komen in vorm."

"Natuurlijk kan je geen team bouwen in twee weken, zoiets neemt tijd. Maar we moeten een manier vinden om te winnen en zo weg komen van onze slechte positie. Onze tweede helft in Charleroi geeft alvast goede moed."

Antwerp een club met passionele supporters

Nu volgt echter de Beker van België, altijd een belangrijk duel. "Dat is heel belangrijk, aangezien je via de Beker recht Europa in kan. Maar zo'n bekermatch is nooit makkelijk: als je wint, dan is dat 'normaal'. En als je verliest, dan is het weer niet goed."

"Maar we hebben nu een goed gevoel enwillen hard werken om te winnen. Ons vertrouwen is aan het groeien, als we nu ook kunnen winnen, kan dat enkel groter worden."

En of het tegen Antwerp niet moeilijk wordt in de heksenketel van de Bosuil? "We hebben een video gezien van Antwerp. Het is een knappe club, met passionele supporters."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties