Conte doet verhaal: "Ik hoop dat Dury me nu begrijpt"

Conte doet verhaal: "Ik hoop dat Dury me nu begrijpt"
Foto: © Photonews

Ibrabima Conte vertrok niet zonder slag of stoot bij Zulte Waregem. De Guineeër keert vanavond terug naar het Regenboogstadion en daar moet hij dus de confrontatie met Francky Dury aangaan.

In HLN doet de flankaanvaller nog eens zijn verhaal over de transfer. "Ik heb hem gezegd dat ik weg wou. Ik hoop dat hij me nu ook wel begrijpt. Ik heb een dispuut met hem gehad, maar ik ben hem ook dankbaar. Als ik straks in Waregem kom, ga ik gewoon met hem babbelen", aldus Conte.

Mijn probleem was de coach, maar ik begrijp hem ook wel. Hij zag zijn goeie spelers één voor één vertrekken. Als je er dan nog één overhoudt, wil je alles doen om die te houden, maar ik heb hem vlakaf gezegd: 'Coach, ik ga weg'. Hij zei: 'Je gaat niet weg'. En ik weer: 'Coach, laat mij gaan.'"

Je bent zo gezond als ik

Ineens werd Conte dan 'ziek' voor de wedstrijd tegen Westerlo. "Francky kent me goed. Toen ik hem zei dat ik ziek was, antwoordde hij: 'Hou op, je bent even gezond als ik'. Met alle respect voor de jongens die er nog zijn: ik had er zoveel zien vertrekken. Ik zat voortdurend met vragen in mijn hoofd: wie gaat mij aanspelen, met wie ga ik de combinaties aangaan? Het was voor mij het moment om te vertrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties