Reactie Messoudi over incident: "Ik probeerde enkel Defour te bedaren"

Messoudi over incident: "Ik probeerde enkel Defour te bedaren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het leek er even op dat het duel tussen Zulte Waregem en Anderlecht ging ontaarden in een vechtpartij. Steven Defour was woedend na een tackle van Glynor Plet en ging ook stevig verhaal halen bij Mo Messoudi.

Messoudi doet het verhaal van wat er gebeurde. "Er lag nog iemand van ons in de zestien na een hoekschop", verklaart hij. "Defour trapte de bal nog niet buiten, maar de tackle van Glynor (Plet) was ook er over. Defour was woedend en ik wou er gewoon tussenkomen. Dat ik daar dan geel voor krijg, vind ik ook wat raar."

Soms te naïef

Messoudi zag zijn ploeg weer verliezen en volgende week moet Essevee naar Lierse om de laatste plaats te vermijden. "We gaan er uit komen. We zagen vandaag ook al goeie momenten. Alleen zijn we soms te naïef, we moeten volwassener voetballen. We lopen te lang met de bal of houden hem niet lang genoeg bij. Dit is een jonge groep en die moeten nog leren."

Messoudi is wel één van de meest ervaren. Tegen Anderlecht speelde hij zijn 200ste match. "Ik wist het zelf niet tot ik het las. Ik heb er ook nog tachtig in Nederland", lachte hij. "Ik had die wel anders willen vieren. Mijn taak in de kleedkamer? Ik probeer die jongens toch wa te sturen voor een match.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties