Sels: "Vanaken is een goeie, hé. Hij kan Lokeren op sleeptouw nemen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Sels: "Vanaken is een goeie, hé. Hij kan Lokeren op sleeptouw nemen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Matz Sels moest zich tegen Sporting Lokeren één keer omdraaien, maar uiteindelijk zag hij zijn ploeg toch nog een punt pakken. Na afloop van de wedstrijd was de goalie van Gent best tevreden met het punt.

Timothy Collard in Gent

Aan het einde van de eerste helft moest Sels zich, na enkele goeie tussenkomsten, gewonnen geven op een plaatsballetje van Hans Vanaken. “Voor de wedstrijd had Hans me nog gezegd dat hij door mijn benen zou scoren.”

“Het was weliswaar niet door mijn benen dat hij scoorde, maar we weten allemaal dat het gewoon een steengoede speler is, hé. Hij is dé man die dit Lokeren op sleeptouw kan nemen.”

Sels had het ook moeilijk om tussen te komen bij het doelpunt. “Ik werd wat gehinderd door Neto, anders had ik misschien wat agressiever in het duel kunnen gaan. Ik moest me nu wat inhouden, maar langs de andere kant is het ook goed afgewerkt door Hans, hé.”

Het is een slechte statistiek, maar ook niet meer dan dat

De Buffalo’s kwamen zo al voor de vierde keer dit seizoen op achterstand in een thuiswedstrijd. “Dat is een slechte statistiek, maar ook niet meer dan dat. We slagen er altijd in om goed bij te sturen, wat ook belangrijk is.”

Door het gelijkspel blijft Gent maar voor plaats twee spelen. Volgend weekend volgt de match tegen Westerlo, opnieuw met dezelfde inzet. “Het is een beetje toeval, maar na deze match kunnen we vol vertrouwen naar Westerlo trekken”, besluit Sels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties