Reactie Vanaken opnieuw trefzeker: "Dit jaar scoor ik tegen ploegen waar ik nog niet tegen scoorde"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Vanaken opnieuw trefzeker: "Dit jaar scoor ik tegen ploegen waar ik nog niet tegen scoorde"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren graaide vandaag een puntje mee uit de Ghelamco Arena. "Een resultaat waar we vooraf voor getekend zouden hebben, maar dit is toch jammer", aldus de man van de 0-1, Hans Vanaken.

Timothy Collard in Gent

Aan het einde van de eerste helft bracht Vanaken Lokeren op voorsprong met een geplaatst balletje. “Het was een goeie aanval. De verdedigers stapten uit, dus ik moest goed opletten dat ik niet buitenspel stond.”

“Aanvankelijk wilde ik in één tijd trappen, maar dat ging niet. Ik wist niet zeker of de bal ging binnengaan, want het was niet eenvoudig om hem langs de keeper en verdedigers te tikken. Dat het mijn eerste is tegen Gent? Ja, dat klopt. Dit jaar scoor ik tegen de ploegen waar ik vorig jaar niet kon tegen scoren, hé”, grapt de spelmaker van de Waaslanders.

"We zouden de zege niet gestolen hebben"

Lokeren leek lange tijd af te stevenen op een nipte overwinning, maar daar besliste ene Laurent Depoitre alsnog anders over. “Op het einde kropen we wat achteruit, dat zijn dingen die gebeuren zeker? Nochtans zouden we de zege niet gestolen hebben, vind ik persoonlijk.”

“Maar goed, al bij al is het gewoon goed dat we hier niet verliezen. Voor aanvang van de match zouden we getekend hebben voor deze uitslag, maar als je het verloop van de wedstrijd bekijkt dan overheerst de ontgoocheling toch wel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties