Reactie Veselinovic: "Voor de rust moest er sowieso een bal binnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Veselinovic: "Voor de rust moest er sowieso een bal binnen"
Foto: © Photonews

KV Mechelen sprokkelde vanavond haar eerste puntje buiten de muren van het Argos Stadion. RMP leek dan wel lange tijd op weg naar een overwinning, maar ook Dalibor Veselinovic beseft dat de drie punten evengoed voor Malinwa konden waren geweest.

Cédric De Volder in Moeskroen

Dalibor Veselinovic had voor de koffie de openingstreffer aan de voet, maar stuurde het leer tegen de paal. "Ik denk dat de thuisdoelman (Patrick De Vlamynck, nvdr.) de bal nog lichtjes aanraakt. Maar op basis van de wedstrijd is die 1-1 misschien wel de correcte score. Onze eerste helft was heel goed, maar na de pauze hadden we het enorm lastig."

"Ik kan het verschil in ons voetbal tussen beide periodes niet uitleggen", gaat de Servische aanvaller verder. "Het liep na de rust dan wel minder, maar onze mentaliteit bleef goed. Al kon de wedstrijd aan de rust gespeeld zijn, hé. We kregen drie open doelkansen en eigenlijk moest er daar sowieso eentje van binnen."

1-1 is uiteindelijk wel de correcte score

Op die manier pakte Malinois vanavond het eerste doelpuntje buitenshuis. "We voetbalden lang niet slecht, maar het was lang wachten op dat eerste puntje in een uitwedstrijd", besluit Veselinovic. "Vanavond pakten we eindelijk dat eerste puntje en ik hoop dat het een goed begin is met het oog op de toekomst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties