Reactie Maric scoort opnieuw van op de stip: "Goede zaak dat Harbaoui vertrokken is"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Maric scoort opnieuw van op de stip: "Goede zaak dat Harbaoui vertrokken is"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren won vanavond met 3-1 van KV Oostende. Mijat Maric was met twee doelpunten dé grote man bij de Waaslanders. "Lokeren titelkandidaat? Daar wil ik liever niet over spreken."

Cédric De Volder in Lokeren

Mijat Maric verschalkte KV Oostende vanavond met twee doelpunten. De verdediger liet zich bij de treffer van Frédéric Brillant nog ringeloren, maar maakte dat foutje vervolgens ruimschoots goed. Voor de volledigheid: het waren doelpunten nummer twee en drie van het seizoen.

"En dat is niet slecht voor een verdediger", knipoogt de Kroatische Zwitser. "Ik moet toegeven dat ik een trucje heb om die strafschoppen te nemen, maar dat wil ik niet aan jullie neus hangen. Ik mis niet vaak van op de stip. In dat opzicht is het een goede zaak dat Hamdi Harbaoui vertrokken is." (lacht)

Die tweede plaats is pas in maart belangrijk

Sporting Lokeren pakte zo de tweede overwinning deze week. "Het is leuk om opnieuw te winnen na zo'n zware midweekwedstrijd. Bovendien springen we naar de tweede plaats. Al is het pas in maart belangrijk om daar te staan. Of Lokeren een titelkandidaat is? Daar wil ik liever geen uitspraken over doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties