Juhasz nog steeds boos: "Van den Brom heeft mijn carrière gekraakt"

Juhasz nog steeds boos: "Van den Brom heeft mijn carrière gekraakt"
Foto: © Photonews

Roland Juhasz werd zondag bejubeld en bezongen door het Anderlecht-publiek. De Hongaarse verdediger is nog steeds populair, maar heeft één man niet zo hoog zitten: John van den Brom. De man die hem zonder boe of ba aan de kant schoof.

"Ik wilde niet terugkomen vooraleer John van den Brom hier weg was", zegt Juhasz in Het Nieuwsblad. "Die man heeft mijn carrière gebroken, want na acht jaar bij Anderlecht schoof hij me aan de kant zonder één woord uitleg. Dat een nieuwe trainer keuzes maakt, kan ik accepteren. Maar dat stilzwijgen verdiende ik niet. Dat doe je niet met iemand die zich jarenlang met hart en ziel heeft ingezet."

Eender wie werd met zo'n sterke ploeg kampioen

Dat Van den Brom Anderlecht kampioen maakte, vond Juhasz maar logisch. "Eender welke coach zou met zo’n sterke ploeg de titel hebben gepakt. Hasi ook. Als Besnik eerder coach was geworden, dan speelde ik nu misschien zelfs nog voor Anderlecht."

Een terugkeer ziet hij niet direct gebeuren. "Ik denk dat Anderlecht nu vooral moet inzetten op jongeren. Toch ben ik bij Videoton weer in goeie doen. We wonnen onze eerste tien matchen en ik scoorde vier keer met het hoofd. Dat missen ze hier toch, hé? Ik denk wel dat Wasyl zin heeft om terug te keren. Hij vertrouwde mij toe dat hij Leicester in januari wil verlaten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties