Waar moeten we nu naartoe? Kortrijk of Brugge? Vaudeville op de Bond

Waar moeten we nu naartoe? Kortrijk of Brugge? Vaudeville op de Bond
Foto: © Photonews

Het wordt steeds onduidelijker waar de bekermatch tussen Kortrijk en Club Brugge nu gaat doorgaan. Zelfs op de KBVB weten ze het niet meer, want kalendermaker en competitiedirecteur spreken elkaar tegen. 'Vaudeville' in België...

'Vaudeville': luchtig blijspel met veel verwikkelingen en vergissingen. Ok, blij zullen ze er op de Bond en bij de twee clubs allerminst van worden. Niemand die immers nog weet waar het bekerduel zal doorgaan. Volgens Nils Van Branteghem, de kalendermaker, wordt het Club Brugge-Kortrijk: "Vanaf de zestiende finales worden de matchen gespeeld volgens wat de kalendermaker heeft opgesteld", aldus Van Branteghem. 

Maar competitiedirecteur Thibault De Gendt houdt er een andere mening op na. De twee zijn allebei werknemers van de KBVB, dus een vrij bizarre situatie. "Ik betreur dat Nils de kalender zo verstuurd heeft. Ik pas enkel het reglement toe. Er kan enkel veranderd worden als er een akkoord is tussen de twee clubs en dat is er niet. Dus zal de wedstrijd op Kortrijk gespeeld worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties