Meer dan Rode Duivels alleen vandaag in Europa

Meer dan Rode Duivels alleen vandaag in Europa
Foto: © photonews

Vandaag gaan de Rode Duivels op zoek naar puntengewin in Bosnië, maar ook in de andere groepen staan er een aantal leuke duels op het programma. Wij nemen je mee naar alle uithoeken van Europa.

Groep A: Nederland krijgt het warm in het koude IJsland

In groep A staat IJsland ook na twee duels nog steeds met het maximum op kop in de poule. Nederland begon dan weer veel minder aan de campagne en had afgelopen vrijdag nog veel problemen met Kazakstan en mag absoluut niet verliezen in IJsland.

Temeer omdat Tsjechië nu tegen Kazakstan mag spelen en zo ook mag uitgaan van de drie punten. Dan zou Oranje zes punten achterstand tellen op de top-2 en diep in de problemen zitten. Druk op Nederland dus.

Groep B: meer dan Rode Duivels

Uiteraard is er hoogspanning in Bosnië voor onze Rode Duivels. Maar we kijken ondertussen toch ook met argusogen naar de twee andere duels in de groep, met het oog op het vervolg in de groep. 

Wales mag in eigen huis de leidersplaats in de poule proberen vast te houden. Dan moet het voorbij Cyprus raken, maar dat lijkt op zich wel een haalbare kaart. Andorra - vrijdag nog overmeesterd door onze Rode Duivels - moet in eigen huis proberen Israël af te houden.

Groep H: Noorwegen en Bulgarije van moeten

Noorwegen en Bulgarije weten in een onderling duel dat het nu echt van moeten is. Beide teams staan met 3 op 6 in de poule, maar weten ook dat Italië en Kroatië - nu al met het maximum van de punten - normaliter niets zullen laten liggen tegen respectievelijk Malta en Azerbeidjan.

Wie pakt uit met de grootste verrassing? Een overwinning van de Azeri kan van je gratis bonus van 60 euro al 1080 euro maken. En wat als Andorra of Malta kunnen stunten? Nog eens een veelvoud! Waag hier je kans!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties