Reactie Lombaerts niet ongeschonden weg uit Bosnië: "Centimetertje of drie weg uit wenkbrauw"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Lombaerts niet ongeschonden weg uit Bosnië: "Centimetertje of drie weg uit wenkbrauw"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicolas Lombaerts vertrok niet zonder kleerscheuren uit de Hel van Zenica. De verdediger van Zenit St. Petersburg hield aan een duel met Vedad Ibisevic een wonde aan de wenkbrauw over. "Dat hoort er allemaal bij, zeker?"

Cédric De Volder in Zenica

"Ik ben tegen de doelpaal gelopen", lacht Nicolas Lombaerts als hij ons met een grote pleister op de wenkbrauw voorbij slentert. "Nee, een duelletje met Vedad Ibisevic, hé. Kop tegen kop. Ik denk toch wel dat er een centimetertje of drie weg is uit mijn wenkbrauw."

Eventjes leek het zelfs dat de voormalige Buffalo de wedstrijd zou moeten staken. Marc Wilmots liet Sébastien Pocognoli dan ook stevig opwarmen. "De medische staff heeft het kunnen oplossen met lijm. Het moest gelukkig niet genaaid worden. Dat duurt al snel een tiental minuten en dan zou ik inderdaad gewisseld worden."

Eindelijk vaste basisplaats?

En dat is iets wat Lombaerts momenteel kan missen als kiespijn. De verdediger heeft - mede door het voorlopige gebrek aan concurrentie - eindelijk een basisplaats te pakken. "Ik vind het natuurlijk leuk om te spelen. Ik doe dan ook mijn uiterste best om te bewijzen dat ik die plaats waard ben."

Bij het tegendoelpunt viel Lombaerts alleszins niets te verwijten. "Ik liep mee met Ibisevic naar de eerste paal en de actie gebeurde in mijn rug. Maar ik kon mijn man toch maar moeilijk laten lopen, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties