Vidarsson na stuntzege tegen Nederland: "We hebben niet enkel vulkanen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Vidarsson na stuntzege tegen Nederland: "We hebben niet enkel vulkanen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

IJsland pakte eergisteren verrassend de zege tegen Nederland en staat aan kop in de groep met negen op negen. Arnar Vidarsson, coach van Cercle, geeft aan dat men zijn land niet mag onderschatten.

"Het is onverwacht dat ze na drie matchen aan de leiding staan in de zware groep. Tsjechië, Turkije en Nederland zouden eigenlijk sterker moeten zijn.", aldus Vidarsson aan Sporza. "Er werd knap gewonnen van Turkije in de eerste match en zo kwam er een vervolg aan de goeie prestaties uit de vorige campagne." IJsland miste ei zo na het WK na barrages tegen Kroatië.

"We zijn beter aan het worden, dat is leuk om te mogen meemaken als IJslander", gaat de coach van Cercle verder. In IJsland wordt men intussen gek. "We kijken altijd op naar Engeland. Die hebben mooi voetbal en mooie stadions. Nu komt de interesse van het publiek ook naar de nationale ploeg. Iedereen komt nu in het blauw naar het stadion en er worden nieuwe liedjes gemaakt."

"We hebben niet enkel vulkanen in IJsland, we hebben nu ook een goeie nationale ploeg", gooide Arnar Vidarsson er ook nog een grapje tussen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties