Leider Eupen geeft zege uit handen, Antwerp boekt een zes op zes

Diederik Geypen
| 74 reacties

In onze tweede klasse kon na nummer 2 OHL gisteren ook de leider niet winnen. Eupen bleef op een 1-1 gelijkspel steken tegen Patro Eisden. Antwerp en Roeselare wonnen wel hun duel van matchdag 12.

AS Eupen - Patro Eisden 1 - 1

Koploper Eupen wilde in eigen huis geen steek laten vallen tegen Patro Eisden. Bassey zette de club uit de Oostkantons na zeventien minuten meteen 1-0 voor. Toch konden de Limburgers na de koffie nog langszij komen.

Antwerp - Heist 2 - 0

Antwerp hield de punten wel thuis op de Bosuil. Na een overtuigende eerste helft kwam the Great Old net voor het rustsignaal op voorsprong dankzij Omolo. In het slot van de partij deed Güvenç er nog een tweede treffer bij.

Dessel Sport - Roeselare 1 - 3

Eerder op de avond ging het Roeselare van Franky van der Elst op bezoek in de Kempen. De West-Vlamingen wonnen met overtuigende 0-3 cijfers na goals van Borry, De Jonghe en Myny. De late tegentreffer van Asubonteng was slechts een voetnoot. Roeselare weet na vier overwinningen en twee gelijke spelen duidelijk niet meer wat verliezen is.