Sprokkels: Benfica onderuit bij Braga en Olympiakos wint Griekse klassieker

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Sprokkels: Benfica onderuit bij Braga en Olympiakos wint Griekse klassieker
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het ballen. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Olympiakos wint Griekse klassieker

In Griekenland stond vanavond de klassieker tussen Olympiakos Piraeus en Panathinaikos op het programma. De thuisploeg won met het kleinste verschil na een doelpunt van Anastasios Avlonitis.

Benfica onderuit bij Braga

In de Portugese Primeira Liga is leider SL Benfica vanavond met de billen bloot gegaan bij Sporting Braga. De hoofdstedelingen stonden na twee minuten voetballen al op voorsprong, maar in de slotfase ging Braga alsnog met de drie punten aan de haal.

Skripnik verwelkomt 800 fans bij Bremen

Viktor Skripnik is sinds dit weekend de nieuwe oefenmeester van Werder Bremen. De Oekraïner volgde de ontslagen Robin Dutt op. Op de eerste training onder zijn hoede daagden maar liefst 800 fans op.

Zo vader zo zoon in gezin Kluivert

Patrick Kluivert heeft zijn genen meer dan overgebracht op zijn zoontje. De voormalige international van Oranje postte een filmpje op Instagram waarin de dribbelvaardigheid van de jonge Kluivert meteen duidelijk werd.

Yannick Ferrera dankt de supporters die STVV naar plek 2 schreeuwden

Sint-Truiden ging gisteravond met 1-2 winnen in het streekduel bij Patro Eisden. Door deze zege klimt STVV naar de tweede plaats in de Proximus League. Coach Yannick Ferrera dankt de fans voor hun enthousiaste aanmoedigingen.

Wat als…Wenger het voor bekeken houdt bij Arsenal?

Dan hebben the Gunners al meteen een lijstje klaar met mogelijke opvolgers. En volgens de Engelse media staat Carlo Ancelotti, de huidige coach van Real Madrid, met stip op nummer één.

UEFA start strafrechterlijk onderzoek naar matchfixing

En deze keer lijkt het in Letland prijs te zijn. Er zijn namelijk acht personen aangehouden op verdenking van matchfixing, witwaspraktijken en belastingsfraude. Het lijkt allemaal rond FC Daugava Daugavpils te draaien.

Nieuwe transfersoap rond Bale in de maak?

The Daily Star schijnt te weten dat Manchester United een monsterbod aan het voorbereiden is op Gareth Bale. Louis van Gaal zou zo maar eventjes 115 miljoen euro op tafel willen toveren voor de ster van Real Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties