Reactie Meunier: "Met z'n elven hadden we wedstrijd gewonnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Meunier: "Met z'n elven hadden we wedstrijd gewonnen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge en KAA Gent hielden het gisteren op een 2-2-gelijkspel in de Slag om Vlaanderen. "We verloren dan wel opnieuw twee punten, maar stonden er enkele weken geleden nog acht achter op RSC Anderlecht", blijft Thomas Meunier echter positief.

Cédric De Volder in Brugge

En of Thomas Meunier diep was geweest tijdens de wedstrijd. De flankverdediger ging na het laatste fluitsignaal van Bart Vertenten onmiddellijk tegen de grond. Of was het eerder de teleurstelling die naar boven kwam? "De laatste tien minuten kregen we nog enkele goede mogelijkheden. Een overwinning zou niet eens onverdiend geweest zijn. De rode kaart was alleszins wedstrijdbepalend. Ik ben er zeker van dat we deze wedstrijd met z'n elven hadden gewonnen."

Er was na de wedstrijd overigens een pak te doen omtrent het rode kartonnetje voor Oscar Duarte. "Brandon Mechele en Timmy Simons liepen ook nog in de buurt, dus in feite was die speler (Benito Raman, nvdr.) niet doorgebroken. Heeft Oscar voor die tackle nog aan het truitje getrokken? Ik heb de beelden nog niet gezien, maar in dat geval..."

Heeft Oscar voor de tackle nog aan het truitje getrokken? In dat geval...

Club had het lastig met de sterk gestarte Buffalo's. "Maar na de 1-0 reageerden we goed, hé. Ook met z'n tienen voetbalden we in blok en kreeg Gent amper nog kansen. Die 2-2 was dan wel te vermijden, maar je kan de schuld niet in de schoenen van Mathew Ryan schuiven. We verloren dan wel twee punten, maar dat is eigenlijk geen drama. Enkele weken geleden stonden we er nog acht achter op RSC Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties