Bongonda buiten strijd, puzzelen in alle linies voor Dury

Bongonda buiten strijd, puzzelen in alle linies voor Dury
Foto: © SC

Met een doelpunt tegen Standard en eentje tegen Cercle Brugge was Theo Bongonda een van de aanvallende troeven van Francky Dury. Hij raakt vanavond echter niet fit voor het duel in Mechelen en zit zo niet in de selectie.

Het wordt weer in alle linies puzzelen voor Francky Dury. Sowieso kan hij niet met dezelfde elf van de voorbije weken starten. Voorin is Theo Bongonda na een trapje op de voet zaterdag buiten strijd voor de match van vanavond. Sylla en Plet naast elkaar, of Aneke als halve spits gebruiken?

Op het middenveld ook problemen voor Essevee, na de schorsing van Olafur Skúlason. Die pakte geel tegen Cercle Brugge en moet een speeldag brommen, terwijl Messoudi nog niet fit is en dus enkel N'Diaye of Ekangamene over zijn om op de 6 te positioneren.

Achterin viel Jérémy Labor na een goede match op Sclessin opnieuw wat door de mand tegen Cercle Brugge. Doordat Skúlason niet kan komen depanneren zijn ook daar de mogelijkheden beperkt: Thiago Ferreira een nieuwe kans geven, of toch Mendy?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties