De Vlamynck en Peyre voor confrontatie met Club: "Onze kern kan dit aan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
De Vlamynck en Peyre voor confrontatie met Club: "Onze kern kan dit aan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mouscron-Péruwelz staat morgenavond voor een vette kluif. Met Club Brugge komt alweer een topper op bezoek in Le Canonnier. Tegen Standard en Lokeren werden er punten gepakt. Mouscron-Péruwelz kijkt dan ook uit naar de komst van Club.

Door Sander De Graeve

Één probleem misschien, de kern van Mouscron-Péruwelz oogt zeer krap. Omdat er niet voldoende voetbalbelgen in de kern zitten, kon het al eens geen volledige bank op het scheidsrechtersblad zetten. Rechtsback Thibault Peyre wil echter niet dramatiseren. "We hebben 25 kernspelers, maar er zijn er veel out. Langil en Mézague zijn belangrijke spelers, maar we moeten het zonder hen ook kunnen."

"We hebben een zware opdracht tegen Club Brugge en we moeten het slim aanpakken. We zullen misschien wat minder jus in de benen hebben dan wanneer we één match per week afwerken. Het is aan ons om de match intelligent aan te pakken en niet onnodig krachten te verspelen", geeft de rechtsback aan.

Ook doelman De Vlamynck kijkt uit naar de match. "We moeten bezig blijven, hé. Na een zondagsmatch donderdag opnieuw spelen is inderdaad kortbij. Het klopt dat we door blessures wellicht dezelfde ploeg zullen moeten gebruiken. Onze kern is niet al te breed, maar ik ben ervan overtuigd dat we het kunnen opvangen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties