Reactie Donkere wolken boven Cercle Brugge: "We gingen de mist in"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Donkere wolken boven Cercle Brugge: "We gingen de mist in"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge zat even in een betere mindset na de zege tegen Zulte Waregem en de goeie prestatie tegen Standard. Tegen KV Kortrijk viel het opnieuw keihard van het bescheiden wolkje. Het ziet er niet goed uit voor de Vereniging, ook het zware programma is geen cadeau.

Sander De Graeve in Brugge

In de tweede helft zakte Cercle Brugge helemaal in elkaar. We kregen dan ook een erg teleurgestelde Hans Cornelis voor de bandopnemer. "Wat moeten we doen? Tegen Standard verdienden we misschien meer en tegen Zulte Waregem pakten we een mooie zege. We kunnen het, maar vandaag lukte het niet."

De spoeling lijkt wat dun bij Cercle. Extra kwaliteit is wenselijk bij Nieuwjaar. "Dat zeggen jullie en de resultaten geven jullie gelijk. Ik kan daar moeilijk iets over zeggen, dat is voor de mensen van het sportief beleid." Het is des te pijnlijk dat individuele fouten aan de basis van de miserie liggen. "Het is jammer, zo kom je altijd op achterstand."

Het wordt een moeilijk seizoen, maar dat wisten we

In de wandelgangen horen we dat Vidarsson misschien wel te mooi wil spelen met dit Cercle. "Hoe moeten we het dan doen? Met lange halen naar voor? Ook zo geraken we geen man voorbij", counterde Cornelis. "Het wordt een moeilijk seizoen, maar dat wisten we ook op voorhand. We weten dat we het kunnen. Ook vandaag was de eerste helft nog redelijk. We gaven maar één kans weg. In de tweede helft gingen we de mist in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties